BESTUUR

HOME > VERENIGING > BESTUUR

Jan Pijls

Voorzitter
In 1978 richtte Jan de vereniging “S.V.Nippon Waubach” op voor judo en jiu-jitsu. Sindsdien leidt hij als voorzitter het bestuur van de vereniging. Door de betrokken wijze waarop hij invulling geeft aan het voorzitterschap, voelen alle leden van de vereniging zich gezien. Naast voorzitter geeft Jan ook nog met veel enthousiasme training op woensdag en zondag.

Marcel Scholtz

Secretaris
Marcel doet al sinds jonge leeftijd judo. Zijn betrokkenheid was zo groot dat hij besloot secretaris te worden en tijdens de ALV van 2019 unaniem verkozen werd. Sindsdien vervult hij de functie van secretaris met verve: vooral tijdens de coronapandemie heeft het organisatorische talent van Marcel ervoor gezorgd dat alles in goede banen werd geleid.

Paul Lancee

Penningmeester
Paul Lancee is al sinds 1992 penningmeester van SV Nippon en heeft tot een aantal jaar terug zelf met veel passie jiu-jitsu beoefend. Als penningmeester beheert hij de financiën en draagt hij er met uiterste nauwkeurigheid voor zorg dat de boekhouding bij de kascontroles klopt. Voor al je vragen met betrekking tot de contributie kun je bij hem terecht.

Jan Pijls

Voorzitter

Marcel Scholtz

Secretaris

Paul Lancee

Penningmeester

MELD JE NU AAN VOOR EEN PROEFLES

Meld je geheel vrijblijvend aan voor een proefles en kom een keer meedoen!