Aangepaste trainingstijden i.v.m. avondlockdown

HOME > NIEUWS

Bij de persconferentie van afgelopen vrijdag is de avondlockdown ingevoerd. De groepen die op zaterdagochtend trainen worden hierdoor niet belemmerd, maar de groepen die op de doordeweekse dagen in de avond trainen helaas wel. Dit heeft tot gevolg dat we doordeweekse trainingen hebben moeten verplaatsen. Onderstaand tijdschema blijft voorlopig gehandhaafd, totdat de avondlockdown weer wordt opgeheven:

  • Maandag (16:00 – 17:00) trainen de A- en de B-groep. De training wordt verzorgd door Rik Reijnders.
  • Woensdag (16:00 – 17:00) traint de J-groep. De training wordt verzorgd door Kyle Smeets.
  • Donderdag (16:00 – 17:00) trainen de A-, B- en de G-groep. De training wordt verzorgd door Roy Duijkers.
  • Vrijdag (16:00 – 17:00) traint de G-groep. Daarnaast kunnen judoka’s uit de E-, en D-groep ook nog komen trainen. De training wordt verzorgd door Niels Peters.

De kyu-examens staan oorspronkelijk gepland in de week van 13 december. De insteek van de vereniging is om deze examens door te kunnen laten gaan. Op dinsdag 14 december staat de volgende persconferentie gepland. We wachten af wat er in deze persco wordt aan- of afgekondigd. We laten dus op een later tijdstip nog weten op welke wijze we invulling gaan geven aan de kyu-examens.

Tot slot nog een oproep aan eenieder om voorzichtig te blijven. Bij klachten is het beter om de training een keertje over te slaan. De vereniging is blij dat we een tijdelijke oplossing hebben gevonden en is elke ouder dankbaar vanwege de flexibiliteit die aan de dag gelegd wordt om de judoka’s toch te blijven laten judoën.

Aangepaste trainingstijden i.v.m. avondlockdown