Feestelijk afscheid Paul Lancee na 44 jaar als penningmeester

Afgelopen weekend is er door het bestuur en de trainers tijdens een etentje feestelijk afscheid genomen van Paul Lancee als penningmeester. Paul heeft 44 jaar (!) de financiën van S.V. Nippon gewaarborgd. Naast deze bestuursfunctie is Paul ook Judoka en Jiu-Jitsuka, met in beide disciplines een zwarte band.

We zijn Paul erg dankbaar voor alle jaren dat hij zich voor de club heeft ingezet en sluiten ons graag aan bij de mooie woorden van onze voorzitter Jan Pijls:

Beste Paul,

44 jaar geleden, een mijlpaal in je leven.

Als penningmeester nam je de verantwoordelijkheid om het penningmeesterschap van Leo Ringens over te nemen. Dit was het prille begin, er was werk aan de winkel, een vereniging in opkomst. Jij was niet alleen penningmeester, maar zeker ook Judoka en later Jiu-Jitsuka.

Ik vergelijk het met een zeilboot die al die jaren door vele wateren is gevaren, waar jij een koers hebt weten te bevaren waarbij je S.V. Nippon altijd in balans hebt weten te houden.
Je daadkracht en bestuurlijk vermogen om de juiste afweging te maken, hebben er toe geleid dat wij al die vele jaren een gezonde vereniging zijn.

Jij was de spil van onze vereniging!

Wij hebben heel veel aan jou te danken!

Niet alleen als zijnde penningmeester, maar zeker ook als een heel fijn mens, waar ik 44 jaar mee heb mogen samen werken. We waren zo op elkaar ingewerkt, dat als er financiële besluiten moesten worden genomen, wij altijd hetzelfde bedrag in ons hoofd hadden.

Wat een mooie en intensieve tijd samen!

Paul bedankt voor die 44 jaar!!!

En ik spreek die waardering ook uit namens ons S.V. Nippon Waubach!

Het ga je goed!

Je vriend,