Leden van S.V. Nippon slagen voor hun danexamens

HOME > NIEUWS

Afgelopen zondag 18 juni vonden de danexamens plaats in de Jo Gerrishal in Roermond. Uiteraard was S.V. Nippon ook weer van de partij in de vorm van Robin Mommertz, Danée Janssens en Rik Snijders, incluis hun bijbehorende partners. Robin en Danée gingen op voor hun eerste dan en Rik ging op voor zijn tweede dan.

Robin beet de spits af en samen met zijn partner Thijs Mevissen liet hij een mooi examen zien. Daarna was Rik aan de beurt met zijn partner Sem van Horssen en ook hij schitterde bij zijn examen. Last but not least was Danée Janssens. Ten behoeve van haar examen heeft Kyle Smeets de rol van uke op zich genomen. Het is mooi en dankbaar om te zien dat alle tijd die zij geïnvesteerd hebben in de voorbereidingen van de examens zich heeft uitbetaald. Verder is het ook mooi om te zien dat onze judoka’s nooit alleen zijn als ze op examen gaan; er zijn altijd trainers en andere leden van de vereniging aanwezig om hen aan te moedigen.

Een woord van dank aan hoofdtrainer Fred Pijls.

Robin, Danée en Rik: namens trainers, bestuur en leden van S.V. Nippon, van harte gefeliciteerd met het behalen van jullie danexamen!

De huldiging vond plaats op zaterdag 24 juni.

Leden van S.V. Nippon slagen voor hun danexamens