Marcel Scholtz

Marcel zit op judo sinds hij acht jaar oud is. Op twintigjarige leeftijd behaalde hij de zwarte band, oftewel de eerste dan. In de zomer van 2010 werd hij benaderd door de vereniging om de opleiding tot jeugd judoleider te volgen, welke hij in 2011 met succes heeft afgerond. Sindsdien geeft hij training aan de J-groep; de groep met jongste en kleinste judoka’s binnen de vereniging. In de zomer van 2012 is Marcel geslaagd voor zijn tweede dan en eind 2014 is hij geslaagd voor zijn derde dan. In 2017 is hij geslaagd voor de opleiding judoleraar-A (niveau 3). Vandaag de dag traint Marcel zelf in de D-groep, de senioren groep. Daarnaast is hij sinds de zomer van 2018 waarnemend secretaris en sinds 2019 secretaris van het bestuur van de vereniging.

Marcel Scholtz