Niels Peters

Niels Peters is pas op zijn dertiende begonnen met judo, middels een maatschappelijke stage eind 2013. Deze stage hield in dat Niels de trainers van de J-groep ondersteunde tijdens het training geven. Hij haalde de stage met vlag en wimpel. De vereniging heeft Niels leren kennen als een enorm leergierige en gedreven judoka, want hij is de trainers blijven ondersteunen na afloop van zijn stage. Niels heeft voor een unicum binnen de vereniging gezorgd; hij zat pas vier jaar op judo alvorens hij in november 2017 slaagde voor de zwarte band, oftewel de eerste dan. Stilzitten zat er niet bij, want in december 2018 slaagde hij voor de tweede dan. Verder is Niels geslaagd voor de opleiding tot dojo-assistent (niveau 1) in maart 2019 en tijdens dit schrijven is hij in de afrondende fase van de opleiding tot judoleraar A (niveau 3).

Niels Peters