Roy Duijkers

Roy Duijkers zit op judo sinds hij zes jaar oud is. Op vijftienjarige leeftijd behaalde hij de zwarte band, oftewel de eerste dan. In de periode dat hij aan het CIOS te Sittard studeerde, behaalde hij zijn diploma’s voor judoleraar A, judoleraar B en jiu-jitsuleraar A. Verder is Roy ook nog geslaagd voor de derde dan judo en de tweede dan jiu-jitsu. In 2016 werd Roy gehuldigd omdat hij al 25 jaar lid was van onze judovereniging en daarmee is hij een van de oudste leden. Hij geeft training aan doordeweekse groepen aan judoka’s in de leeftijd van acht tot veertien jaar. Met zijn enthousiaste, energieke en haast bombastische manier van training geven is hij een grote steun voor de vereniging. Tot slot traint Roy ook nog zelf in de D-groep.

Roy Duijkers